Gjashtë pena kanë ndaluar

Gjashte Pena Kane ndaluar,
Ato Nuk I lodhi Jeta,
Vete e dijne Ato SA shkruan,
Ato pena skruan vepra.

Na vjen keq SE s,u moshuan,
Thone QE s,ka jete Te gjate Bleta.
Shkenca Mund ta Kete provuar,
Nga puna bje rezistenca.

M A L I Q Lila I degjuar,
Hodhi flori neper letra.
Si Malet me bore ngarkuar.
Si fushat me lule fleta.

Z A H O Balilin nderuan,
Ato vargje frut ne vreshta.
Ato vargje qe u shkruan,
Lule kuqe,lule gjeshtera,

K U J T I M Micin sot e duan,
Te ndertoj ne Mal fortesa.
Ato vargjet QE s,shteruan,
PO mbeten burim ne breza.

H A M N D I Pulua varge ndertuar,
Si ATA Lisa me dega.
Tragjasin e kish nderuar,
Ky jatagan me dy presa.

D U L I A ne Dukat kundruall,
Grupi me festet e zeza.
Koha e kish aprovuar,
I kishte dhene kopetenca.

B E Q I R Lacen djale I zgjuar,
Ky burim QE nga gjeneza.
Iku shpejt Si neper duar,
Ne Kala atje Te kthesa.

Keta yje Te pa shuar,
Keto gjashte flori P E N A.
Jane artist nderi Te shquar,
SA vjen e u shtohet pesha.

Nderime e perulje per keta artist te merituar
Me Te cilet u deshem dhe punuam bashke
Nje jete me pake Por mish e gjak me njeri tjetrin.

Feti B rahimi L a p a r d h a V lorë
S h k u r t 2 0 1 8