22 vjetori i shoqatës Labëria

Ditën e shtunë datë 16 Dhjetor në orën 11:00 në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar do të zhvillohen festimet për 22 vjetorin e shoqatës Labëria. Do të mbahen fjalimet e rastit, do te ket të ftuar grupe Labe dhe rapsodë nga malësia e Madhe. Gjithashtu do të recitojnë Margarita Xhepa (Nderi i Kombit), Mirush Kabashi (Nderi i KOmbit) dhe Bujar Asqeriu (Mjeshtër i Madh) si dhe dekorime nga Shoqata.

Te lutem shpërndaje
0