Grupi lot kurbeti


Pjestaret e grupit nder vite:

Bujar Sinani
Ivzi Shehu
Valentina Mici
Drini XHebro
Servet Likaj
Krenar Abazi
Zamir Bleta
Aleks Micka
Perparim Shehu
Mujo Lala
Florika Kocka
Vitori Balili
Viron Dhimojani
Fatmir Denaj
Shezo Bushi
Hektor Qurku
Bardhyl Bushi
Shefit Toci
Abedin Sula
Viron Guma
Fejzo Duka
Amad Rrapi
Arben Rrapi
Akrem Lamaj
Gjergj Aliko
Blerina Mile
Florjan Zika
Ilir Qurku
Mahil Haxhia
Bledar Mile
Fatjon Grabova
Dorjan Dena
Perparim Sulce
Armand Denaj
Artimon Sinaj
Gezim XHelili
Sulo Balili

Grupi lot kurbeti ka qene pjese e shume aktiviteteve te organizuara ne Greqi dhe jashte saj. po permend vetem disa prej tyre Festivali Ballkanik, Festivali i UNESKO-s, Festivalet Antiraciste, pjese e shume aktiviteteve te organizuara nga Bashki te ndryshme ne Greqi, prezantime ne RTV Greke si; ET1, ALFA ,FM 93.6, TV 902 etj. Gjithashtu, Festivali Folklorik GJirokaster 2004, Festivali mbarekombetar Rapsha 2005 ne Mal te Zi, ne Kosove ne festen e clirimit etj.
Jemi krenar per gjithecka ka bere grupi lab LOT KURBETI qe ne kushtet e veshtira te emigracionit mbajti gjalle vlerat e polifonise labe por jemi shume here me krenar qe ky grup mbart emrin plot kuptim qe i vuri dhe e ushqeu me poezit e pafundme, poeti i madh i laberise Zaho Balili, perulemi me respektin me te madh perpara gjeniut te madh te laberise ku vet poeti e pershkon si me poshte;

Historia shpalos fletet
I shpalos palet flamuri
Laberi o djep i nderit
Laberi me bese burri

Zaho Balili eshte nderi i Tepelenes eshte nderi i Laberise eshte nderi i gjithe Shqiptareve.                          I pa harruar kujtimi dhe vepra e tij.

Me respekt. Shezo Bushi